https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 20 augustus 2012

Envelop



Hallo Allemaal,

PFFFFFFFF .... hebben jullie ook zo'n warm hobbyhok? In mijn warme hobbyhok heb ik toch deze envelop gemaakt voor de verloving van mijn nichtje. Gisteren waren we bij mijn broer die een feestje had georganiseerd voor het paar. Ze hebben beide een verstandelijke beperking.
Het was echt supergezellig en super warm natuurlijk. Ze kwamen aan met een mooie zwarte auto met een prachtige bloementoef op de moterkap, een mooi boeketje en een corsage. Het was zo aandoenlijk. Ze moesten onder een dak van gekleurde bogen en roze hartjesballonnen naar binnen lopen. En op de foto natuurlijk. Mijn broer had een prachtige bruidstaart besteld met hun namen in chocolade. Cadeautjes, champagne en een BBQ maakte het een gezellig feest.

 
 
Ik heb de stans met deze vogels een keer van Monique gekregen, hier kun je haar vinden. Ik vond hem wel toepasselijk. De bloem heb ik zelf gemaakt.



De hartmal is van Nellie Snellen en de letters van Marianne Design.
Het kantje is van de markt en de pareltjes van Jane Creatief,  hier kun je ze vinden.

Dit was het weer voor vandaag. Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties.

Groetjes, Ellen




16 opmerkingen:

ANJA 3D zei

Leuke Envelop, prachtig.
Gr. Anja

Wendy zei

Ha Ellen, ja bij mij is het ook zo warm, net een sauna. Telkens beginnen aan een kaartje maar kan er helaas niet lang blijven zitten want dan smelt ik weg. Hopelijk morgen weer. Wat heb je een leuke envelop gemaakt zeg. Dat zal zeker goed ontvangen zijn door je nichtje en haar verloofde. Het ziet er geweldig uit. Lieve groetjes, Wendy

Anita Meijer zei

Nou hier is het ook nog superwarm in huis hoor Ellen, pffff afzien. Maar wat lief dat ze zijn verloofd, zo schattig, ik zie ze in gedachten helemaal glunderen. Je hebt een geweldige envelop voor ze gemaakt, super.
Groetjes van Anita

Corrie zei

Schitterend Ellen wat een mooie kleuren ik ben gek op groen, wat leuk om te lezen dat het zo gezellig is geweest en ik heb geen hobbyhokje ik doe alles aan de eettafel die is zes persoons haha ik ben toch alleen dus ruimte genoeg
Liefs Corrie

Cindy zei

Het is hier ook niet te harden, veel te warm. DE hitte blijft in huis hangen, maar je niks aan te doen. Ik vind je creatie helemaal top! Ik had graag muisje willen zijn om het verloofde paar te zien. Zo leuk! Groetjes, Cindy

Nelleke zei

Wat leuk dat je een leuk feest van je nichtje hebt gehad. De envelop van je vind ik practig, ik vind iedere keer weer dat je mooie dingen maakt.
Groetjes,
Nelleke

Neline zei

Ook bij mij is het heeel warm, maar met de ventilator op de hobbykamer wordt er toch nog gefreubeld;)
Je envelop is prachtig geworden, dat geeft leuk weg.
groetjes
Neline

Jolanda zei

prachtig Ellen! erg mooi gemaakt:0)
vandaag is het gelukkig een stuk koeler...
grtz Jolanda

Berlinde zei

Een prachtige envelop Ellen, hele mooie stans en leuke kleuren!!
Lieve groetjes, Berlinde

Elly zei

Ze hebben het feestje vast geweldig gevonden,het weer werkte ook goed mee,misschien een beetje warm.Je hebt een prachtige envelop voor ze gemaakt,erg mooie kleuren en stans!

Groetjes Elly

GerJanne zei

Hoi Ellen,

wat leuk dat er zo'n mooi verlovingsfeest voor ze georganiseerd is. En je hebt een mooie enveloppe-kaart voor ze gemaakt! Gaan ze ook nog trouwen of was dit in plaats van een trouwerij. Het klinkt namelijk zo compleet, met taart en auto!
Groetjes,

GerJanne

jolanda zei

hele mooie envelop.
Gelukkig wordt het vanaf nu minder warm.

marja zei

Wat een schitterende envelop Ellen, prachtige kleurtjes heb je gebruikt!!!!

Lieve groetjes Marja.

Wil zei

Wat een mooie envelope is het geworden Ellen! Mooi dat groen bij elkaar. Daar zullen ze zeker blij mee geweest zijn.

groetjes, Wil

corryskaart zei

hoi ellen
dacht dat ik al volger was bij jou,dus sorry!ga gelijk je volger worden want je hebt een erg leuk en mooi blog met prachtig gemaakte dingen zoals deze prachtige envelop!
fijn weekend en groetjes van corry

Marfien zei

In deze enveloppe zit ook vast zo'n schitterende kaart. Leuk dat er weer eens verloofd wordt.
groet, Marfien