https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zondag 11 maart 2018

Babyshower voor Margaux

 
Hoihoi, gisteren hebben we de babyshower gehad voor Margaux...het was heel gezellig en ze is super verwend met echt hele leuke cadeautjes.
Haar vriendin en ik hebben een luiertaart gemaakt...ik heb geprobeerd een filmpje in te voegen maar dat lukte me niet...houden jullie nog tegoed!
Ik heb een album gemaakt om deze leuke dag in vast te leggen met daarin labels waar alle gasten een wens voor haar op kon schrijven.
Het is een lange post dus ga er even voor zitten als je zin hebt.
 













 
Op deze bladzijden heb ik babyfoto's geplakt van allemaal (hoorde bij een spelletje) met daarbij hun schattingen voor de baby...naam, gewicht, kleur van de ogen enz....vandaar dat het stukjes zijn van de bladzijden.
 
 
 





 
Op de lege bladzijden komen nog foto's die deze dag door iedereen genomen zijn.
een leuke herinnering voor hen. Het papier wat ik heb gebruikt is van Riddersholm.
 
 
Dit was de locatie waar we de High Tea hadden in Woerden.
 
Een hele klus maar superleuk om te maken vandaar dat ik even niet veel in blogland ben.
Help mn dochter met de grote schoonmaak en allerlei klussen....ze is bijna 36 weken dus het schiet hard op en het gaat best goed met haar en de baby. Pappa maakt het kamertje prachtig, de kast is trouwens schitterend geworden! 
Het wiegje staat al klaar voor hun kleine meisje.
 
De negen maanden beurs was een gezellig uitje met veel leuke spulletjes in de tas haha!
GerJanne super bedankt voor de prachtige verjaardagskaart die ik van je kreeg.
Tot de volgende post!
 
 

15 opmerkingen:

!neke zei

Klinkt allemaal geweldig !!!!!
Ziet er ook top uit !
Zou zeggen genieten maar !!!!!

groeten Ineke

Nelleke zei

O, wat leuk een bayshower. Wat zal ze verwend zijn en wat heb je een leuk boekje voor haar gemaakt. Wat een mooie herinnering. Nog even geduld, die 4 weken zijn zo voorbij as oma! Groetjes, Nelleke

Hobby Hoogland zei

wat een leuk idee zo n boekje en dan van ieder een persoonlijke boodschap op de label .de foto van de high tea ziet er erg gezellig uit.
groetjes Marjan.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een prachtig album heb je gemaakt voor deze leuke happening Ellen. Een baby-shower, wat leuk, dat was in mijn zwangerschapsperiode nog niet. Ik heb genoten van elke foto, je hebt er zoveel leuke details in en op verwerkt. Dit gaat echt gekoesterd worden en wat schiet de datum al op...spannend :)
Lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Het is een prachtig album geworden, leuk om te zien hoe je het gemaakt hebt
en heel mooi papier gebruikt. Gezellig om de baby-shower tijdens een High Tea te doen, het schiet nu lekker op. Je verjaardag is vorig jaar niet op mijn lijstje beland,nu staat hij er wel in,
Ansx

Scraptastisch zei

Zo leuk allemaal en je hebt een hartstikke mooi album gemaakt Ellen en een geweldig idee om allemaal wat persoonlijks op de label te laten schrijven! Ik weet hoeveel werk het is een album maken, hihi Het einde raakt in zicht nu hè...spannend!!!!
xx Gerie

GerJanne zei

Ha Ellen,
wat een GEWELDIG SCHITTEREND album heb je gemaakt. Sjonge ik zit hier mijn ogen uit te kijken. ZO knap dat je dat kunt. Ik vind dat zo moeilijk! Heb hier een album liggen, kaft en losse bladzijden en ik kom niet verder. Als ik dit zie....wow wow wow....Dat zal Margaux prachtig vonden en koesteren. En haar vriendinnen zullen dit ook wel met open mond hebben zitten bekijken...
En nu schiet het op. Echt aftellen. Enne...graag gedaan! ;-)
Liefs,
GerJanne

aussie aNNie zei

BEAUTIFUL Ellen, so much work into this and so much to take in and see, I am sure this looks magnificent in real life...beautiful make..x 💖 [Aussie aNNie's Blog]

KarinsArtScrap zei

prachtigggg Ellen
Gr Karin

Caroline zei

Wow, dit ziet er prachtig uit Ellen! Een heel werk geweest maar vast met heel veel voldoening. Fijn dat alles goed gaat, nu is het wachten......
Groetjes Caroline

Nicolette zei

Wat een prachtig album heb je gemaakt. Daar zullen vast hele mooie herinneringen in komen.
Groetjes Nicolette

alma.heijenk@gmail.com zei

wat prachtig zeg... heel mooi.

Marjan zei

Oh wat mooi, je albumpje is een plaatje! Grappig, toen mijn dochter vijf en een half jaar geleden haar babyshower had heb ik zoiets gemaakt met tagjes erin om wensen op te schrijven, blijft zo'n leuke herinnering!
Het wordt nu spannend, leuk hoor!

Karen Dunbrook zei

how special and precious this is...you did an amazing job!
:) Karen

anita01 zei

Heb even mee genoten op die mooie rose oma wolk, geweldig gefeliciteerd en dat word genieten..... Je speciale mapje heb ik bewonderd, geniet van de tijd en strakjes heerlijk 2 dagen helemaal van jou bij het oppassen, hoe geweldig.... genietze met Warme Groetjes, Anita