https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

donderdag 7 december 2017

Explosie Box voor mn tante...en dekentje voor de wieg


Hoi Allemaal,

Welkom aan Izabela en Nicolette...leuk dat jullie mijn blog willen volgen, dankjewel!
Vandaag laat ik jullie een explosie box zien wat ik maakte voor mn tante die 85 jaar is geworden. Dit was zo leuk om te doen. Ik vind het altijd genieten als ik gericht iets maak...ik kan me helemaal inleven in de persoon. Het papier is van Maya Design...past allemaal mooi bij elkaar. Veel snijwerk en verschillende stansjes o.a. Magnolia, MD en MFT. Kreukellint rood gemaakt met distress Barn Door. Blommekes uit de voorraad. De taart bestaat uit heel veel laagjes en ertussen heb ik een rondje roosjes geplakt...om hem wat op te hogen. De letters bovenop bestaan ook uit een paar lagen en met goud embossing poeder bewerkt en ook Gefeliciteerd is zo gedaan!
Mijn tante was er blij mee en het feestje was heel gezellig!







Ik ben ook druk aan het haken geslagen...ik doe dat eigenlijk nooit maar iets zei me dat ik voor onze kleindochter een wiegdekentje moest haken. Echt leuk om te doen...het wordt grijs in wafelsteek met een oudroze picot randje erlangs.


Met mn dochter gaat het goed op wat ongemakken na...de 20 weken echo was helemaal goed...dus we zijn blij! Zondag zijn we naar Prénatal geweest om het e.e.a. in te slaan...zo gezellig.
Ik vind het nog steeds heel bijzonder om mn dochter nu te zien met een mooi buikje.
Binnenkort gaan ze een pret echo laten maken en we mogen meekijken....zoo leuk!

Het kerstkaarten maken staat hier op een laag pitje...ik ben bang dat ik bij moet kopen dit jaar want het gaat me niet echt lukken denk ik. Ik moet gewoon in januari al beginnen om op tijd te zijn!

Tot de volgende post maar weer.




15 opmerkingen:

Ans S. zei

Wat een schitterende explosie box heb je voor je tante gemaakt.

Groetjes Ans

GerJanne zei

Ha Ellen,
Wat een schitterende explosief box heb je gemaakt voor je tante. Prachtige kleuren en die binnenkant met mini taartje is geweldig! De 85 en gefelciteerd maken het helemaal af.
En dat dekentje met oud roze randje...ook al zo mooi en zo leuk dat je zoiets nu kunt maken voor een eigen kleinkind...fijn dat je dochter je zo laat mee genieten!
Liefs,
GerJanne

Nancy Soetaert zei

Wat jammer dat ik dit nu op mijn gsm zit te bekijken, hoewel ik alles probeer groter te maken mis ik vast nog veel details van je schitterend kadoosje! Wondermooi!
Het dekente wordt ook prachtig! Spannend!
Nancy

Joanne kramer zei

Wat is dit mooi!!! schitterend!
wat een mooi dekentje ben je aan het maken.
groetjes Joanne

Caroline zei

Wat schitterend! Zowel het doosje als de taart. Alletwee cadeautjes op zich. Ik kan me voorstellen dat je tante blij was met zo'n cadeau!
En wat lief zo'n dekentje. Daar zal ze vast heerlijk onder liggen.
Fijn dat het goed gaat met je docher. Lijkt mij ook heel bijzonder, je dochter in verwachting. Een fijne tijd met elkaar!
Groetjes Caroline

KarinsArtScrap zei

schitterendddd Ellen
Gr Karin

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
Je hebt een prachtige explosie box gemaakt met een mooie taart er in een gaaf cadeau en het dekentje is ook erg leuk, fijn dat het allemaal goed gaat met je dochter en de baby,
groetjes
Ans

Nicolette zei

Wat een schitterend doosje heb je voor je tante gemaakt. Ik ben ook erg van van Maja, mooie kleurencombinaties. En fijn dat het nu goed gaat met je dochter.
Groetjes Nicolette

Scraptastisch zei

Wouw Ellen, wat een schitterende expl. box heb je gemaakt! Super deze kleuren bij elkaar en die taart in het midden is prachtig, wat een mooi kado voor je tante! Je dekentje wordt ook vast hartstikke lief en wafel steekjes zijn weer helemaal in! Heel fijn dat je dochter nu kan genieten van haar zwangerschap en jij geniet mee...heerlijk!!!
xx Gerie

Marianne zei

Mooie explosiebox heb je gemaakt Ellen, mijn complementen.
Liefs, Marianne

z papieru robione zei

Beautiful !! And your mini cake is amazing !! Love it !

Doris knippenenplakken zei

Prachtige explosie box Ellen !
Mooie van kleuren en details .Fijn dat het goed gaat met je dochter .
Groetjes Doris

ANJA 3D zei

Prachtige box, ellen. wauw wat heb je dit mooi gemaakt. Met mooie kleuren en details. Fijn dat het goed gaat met je dochter
Groetjes, Anja

Monia - Monika Jakubowska zei

Wow Ellen, what a gorgeous box, love it :)

Maria V zei

Wat een speciaal cadeau voor jouw tante. Dit is een verrassing op zich en wat een prachtig geheel. Mooie kleurtjes gebruikt. Ik zit perplex er naar te kijken. Top!!!