https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 20 november 2017

Allemaal felicitaties

 
 
Hoi, zoals de tekst bovenaan al zegt...allemaal felicitaties.
Toen mn hobbyvriendin Marian vertelde dat ze oma en opa werden maakte ik deze eerste kaart voor hen. De bloemenmal is van Memory Box en uit spiegelkarton gestanst, de tekst Congrats is van Lawn Fawn. De rechterkant is een tekst van Pinterest gestanst met letters van MD en Parents heb ik per letter gestempeld.


 
De tweede kaart maakte ik toen hun kleinkind Lynn was geboren. Op YouTube zag ik een filmpje hoe de ringen in de kaart werden gezet en ben aan de slag gegaan met mn eigen ringen die iets anders waren...ook van Memory Box. Achter de cirkel zit een stukje vellum en ook achter de verticale strook met de tekst. Binnenin gefeliciteerd van Crealies en de voetjes is een Magnoliaatje.
 

 
De derde...een Tag heb ik gemaakt voor de ouders van Lynn toen ik op kraambezoek ging. Ik heb het molentje gemaakt met een stans van MFT, een rietje wit geverfd met gesso, letters van MD en het papier wat ik gebruikte voor beide kaarten is van Riddersholm!

 
Met onze dochter gaat het goed en krijgt morgen de 20 weken echo...dus weer spannend! Ze zijn druk bezig voor de babykamer. Gelukkig voelt ze zich steeds beter.
 
Welkom aan Justyna en Nancy...leuk dat jullie mn blog willen volgen, dankjewel!
 
Bedankt voor jullie leuke reacties op mn vorige kaart...word ik blij van!
 
 

16 opmerkingen:

GerJanne zei

Nou, inderdaad, dat probleem is opgelost. Nu nog eens kijken of het bij anderen ook zo is. Ik krijg geen meldingen, maar niet iedereen valt het op!
Je creaties die allemaal te maken hebben met Lynn, zijn stuk voor stuk geweldig! Die met de ringen is heel bijzonder. Lijkt me wel teer, maar wat een leuk effect!
Ook de tag met het molentje is heel bijzonder en het papier is prachtig.
Lieve groet,
GerJanne

KarinsArtScrap zei

een prachtige serie Ellen
Gr Karin

Doris knippenenplakken zei

Wow Ellen het zijn één voor één Prachtige creatie's !
Groetjes Doris

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
je maakte weer prachtige creaties, chique de 1ste en met een mooie tekst, het babykaartje is heel erg fijntjes, leuk met de ringen..en de tag is echt top met het molentje, fijn dat het met je dochter goed gaat, alweer op de helft, gaat snel..
groetjes,
Ans

Marjolein zei

Wat een mooie kaarten weer! Dat gekleurde spiegelkarton maakt de eerste kaart heel chic en warm. De andere creaties zijn ook weer mooi en origineel. Groeten, Marjolein

Angelique zei

Wat een prachtige, speciale kaart maakte je voor Marian en haar man. Heel chique met het spiegelkarton en een mooie tekst binnenin. Hele mooie kaart met de ringen, echt een heel speciaal effect zo. En de tag voor Lynn is mooi, zo zacht van kleur en speels met het molentje.
Fijn dat je dochter zich weer wat beter voelt, spannend morgen.
lieve groetjes Angelique

Nelleke zei

WoW wat een prachtige kaart en tag maakte je. Heel goed verzorg ook. Fijn dat het met je dochter goed gaat. Groetjes, Nelleke

Caroline zei

Wat een prachtige serie heb je gemaakt! Zo mooi die mal in het spiegelkarton weer ingelegd.
En dan die rondjes op die kaart, zo leuk! Die mal heb ik ook van memorybox. Zou je het filmpje willen doorsturen naar me? De link dan? Ik vind het een heel mooi geheel.
Ook de laatste is een plaatje!
Fijn dat het beter gaat met je dochter. Een spannende tijd voor jullie allemaal hoor!
Groetjes Caroline

Scraptastisch zei

Wat een prachtig kaartje Ellen met de ringen, het heeft zo'n mooie zachte uitstraling! Ook je label is super met het molentje ... mooi hoor! Je dochter krijgt een meisje wat leuk!!!! Fijn dat alles nu beter gaat en de helft zit er al op, voor je het weet is het voorjaar...
groetjes van Gerie

Nancy Soetaert zei

wat een prachtige reeks, de tekst voor oma en opa is superdesuper! Mooie kleurtjes, tof hoe je alles tot zo'n bijzondere creaties combineert!
Hopelijk was alles ok bij de echo van je dochter, spannend !
groetjes
Nancy

Monia - Monika Jakubowska zei

Wow Ellen, you made beautiful cards, love them :)

z papieru robione zei

soooo beautiful!!!

Marjan zei

Wat een mooie serie, Ellen! Altijd erg goed verzorgd en ook altijd iets van een elegante of chique uitstraling. Fijn dat het goed gaat met je dochter, dat maakt je als moeder ook blij.

Wendy zei

Wauw Ellen, wat een geweldige felicitaties heb je gemaakt! Stuk voor stuk beauties en heel stijlvol, zo knap hoe je dat doet. Ik ben fan hè!
Ooo je dochter is al op de helft, spannend hoor.
Lieve groetjes en nog een fijne week, Wendy

Ellen zei

Wat een mooie, stijlvolle kaarten! Maar dat molentje dat spant de kroon, geweldig vind ik die tag.

Anja v K@@rten zei

Wat en mooie creaties met super mooi en sfeervol kleurgebruik!
Het kan niet anders dan dat de ontvangers er erg blij mee waren ;-)
Creatieve groetjes, Anja