https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

dinsdag 9 juli 2013

Terug van weggeweest

Hoi Allemaal,
 
We hebben een prachtige reis gemaakt van 17 dagen met de auto vanaf de Noordkaap (1e en 2e foto) terug naar Oslo. 
We reden elke dag ongeveer 250 km naar een volgend hotel. De eerste nacht, die voor ons idee geen nacht was omdat het 24 uur licht is natuurlijk begon in Kirkenes...vlakbij de Russische grens.
Een schitterende route langs al die Fjorden.
 
 
 
 
De 3e en 4e foto is genomen op de Lofoten....adembenemend mooi om in het echt te zien.
 
 
Op de 5e foto staat Rudolf....die heb ik vast gereserveerd voor de kerst. Leuk om te ervaren hoe die rendieren gewoon op de weg lopen in Lapland. Helaas hebben we geen elanden gezien
 
 
We hebben op het eind nog 4 dagen in Oslo rondgesnuffeld...ook niet verkeerd moet ik zeggen.
Ik heb meer dan 1300 foto's gemaakt dus er moet nog aardig geplakt en geknipt worden.
 
Tijdens onze vakantie had ik de laptop mee en heb jullie blogs bijgehouden maar niet gereageerd natuurlijk.
Bedankt aan mijn volgers die snel hebben gereageerd op mijn SOS bericht i.v.m. het stoppen van Google op 1 juli.....wat een stress was dat voor mij.
Maar zoals Cindy zei...storm in een glas water, bleek later!
 
Ik ga de draad weer oppakken volgende week, eerst wordt morgen mijn moeder aan staar geopereerd aan d'r goeie oog dus kan ze niets zien als het oog afgeplakt is. Ik ga maar bij haar logeren om te helpen.
 
Geniet van het mooie weer en tot gauw weer,
Groetjes, Ellen


11 opmerkingen:

Ghea zei

welkom thuis Ellen wat hebben jullie een prachtige plaatjes geschoten....het ziet er zo al heel indrukwekkend uit prachtig.......
Liefs Ghea

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige foto's Ellen ik geloof goed dat het heel mooi was omdat allemaal van dichtbij tezien.
fijn dat je het goed naar je zin hebt gehad en welkom terug.

groetjes karin

GerJanne zei

Ha Ellen, wat ziet dat er prachtig uit! ZO ruig en bijzonder.
Fijn dat je er weer bent! Sterkte voor je moeder en tot gauw dan maar!
Groetjes,
GerJanne

Anita's blog zei

Wat een prachtige foto's. We zijn ook in Noorwegen geweest, schitterend land. En succes met het uitzoeken van de foto's.

Marfien zei

Prachtig land, ik ben er jaren geleden ook geweest, rond dezelfde tijd. We zijn tot de sneeuwgrens geweest en dan op het gemak weer terug. Ook prachtige foto's van vissen in die heldere fjorden.
Nu weer wennen aan de "lange" nacht.

Anita Meijer zei

Wauw wat een schitterende foto's Ellen, wat een prachtige vakantie hebben jullie gehad, superfijn meis. Sterkte met de operatie volgende week van je moeder, Nick is ook toen hij 6 jaar was aan 2 ogen geholpen aan staar, gelukkig genas het heel snel, dat hoop ik voor je moeder ook.
Liefs van Anita

Corrie zei

Hallo lieve Ellen, ik weet het, het is weer laat, het is nog warm binnen, dus in plaats van slapen ben ik nu de berichtjes van vandaag aan het beantwoorden.
Noor wegen is een schitterend land zo te zien, de natuur is er prachtig,ik heb dat Bolglovin verwijderd, mijn computer is nu veel sneller, weer paniek voor niets geweest.
Ik hoop dat de staar operatie goed verloopt voor je moeder, het oog is 24 afgeplakt, daarna moet je druppelen vrouwtje, ik weet het ik heb er twee gehad, staar operaties dan hè,
Ik hoop snel weer een mooie kaart of iets anders van je te zien.
Liefs Corrie

Neltine zei

Wouwwwwwwwwww wat een gave reis hebben jullie gemaakt!!! En die foto's...prachtig zeg. Hebben ze daar op de Noordkaap ook wel een beetje lekkere taart? Hihihi Ben ik altijd zo benieuwd naar, de keuken in andere landen.

Geweldig dat jullie zo'n vakantie konden doen en herinnering die je vast nooit meer zal vergeten.

Hopelijk is het goed gegaan met je moeder. Best spannend hoor, mijn moeder heeft het ook gehad en zei vertelde dat je beter aan je teen geopereerd kan worden. Maar nu kijkt ze weer erg goed en heeft nergens meer last van.

groetjes,
Neltine

martina's kaartjes zei

welkom terug in het kikkerlandje ! wat heb je een prachtige tijd achter de rug ! supermooi ! leuk te lezen dat je het naar je zin heb gehad.
en die stormen in blogland hebben we al een aantal keer gehad, ik heb al geleerd, geen officieel bericht van blogger = geen paniek creeëren.
succes nog met je mama,
grtjs,martina
x

Marian zei

Mooie foto's. Groetjes

ANJA 3D zei

Dat ziet er mooi uit. Ik geloof best dat je een heerlijke vakantie heb gehad.
Gr. Anja