https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

vrijdag 1 maart 2013

GIRL STUFF Pffffffffff......

 
 
Hoi Allemaal,
 
Ik ben d'r weer.....de klus is geklaard ppfffffffff.
Ze zijn verhuisd en de sleutel van het oude huis is ingeleverd.
Wat hebben we hard gewerkt met z'n allen. Hebben jullie wel eens glasvliesbehang geplakt op 3 verdiepingen......nou ik nu dus wel. Wat een drama is dat.....het moet zonder blaasjes maar voor dat je dat hebt bereikt ggrrrrrr. Daarna al het schilderwerk en alles moest dubbel en sommige muren moesten wel 3x gedaan worden. Alles is wit en 3 muren zijn spetterende kleuren. (die laat ik later zien als het kan) Nadat de keuken geplaatst was is de vloer gelegd....ze hebben laminaat gekozen in het hele huis. Na drie weken klussen en schoonmaken zijn ze verhuisd. Ook een grote klus natuurlijk.
En wat een (girl) stuff heeft mijn dochter. Op de meeste dozen stond "kleding Margaux" haha!
 
Toevallig had ik deze doos nog staan van de expositie en vond hem wel toepasselijk.
Ik heb een platte doos beplakt met papier van K&Company....Blue Awning. Al een wat oudere lijn maar blijft mooi. Ook de bloemen en rub-ons ervan gebruikt. De tekst zat op een stickervel, ook van Blue Awning.
 
 
 
Het was een hele gezellige maand.....wel zwaar als je niet gewend bent om te klussen. Ik heb steeds voor lunch en diner gezorgd. Vaak kwamen ze bij mij thuis eten en tijdens het klussen maakte ik de lunch klaar. Ook de pizza's, patat en chinees waren aanwezig.
Vorige week was ik ook nog jarig.....eerst taart gehaald, toen mijn moeder, een vriendin en mijn dochter op het station opgepikt en in het klushuis mijn verjaardag gevierd.
Heel knus op de tuinstoelen. Ook weer gezellig met elkaar gegeten.
 
Corrie en Cindy nog superbedankt voor jullie mooie kaarten......gelukkig zijn ze boven water gekomen. Doordat ik elke dag al vroeg weg was en de post opgestapeld lag en steeds verschoven, waren die 2 kaarten en eentje van mijn werk zoekgeraakt.
 
Ik heb niet kunnen reageren op jullie mooie creaties maar was wel weer nieuwsgierig natuurlijk. Als ik 's avonds uitgevloerd op de bank lag keek ik even bij jullie en genoot maar had niet de puf om te reageren. Mijn armen zijn echt aan vakantie toe haha.
 
Ook een welkom aan Karin.....leuk dat je volger bent geworden.
 
Minder leuk is het dat ik dinsdag mijn grote vriend BIG SHOT naar de gloria heb geholpen.
Ik ben nu gewoon aan het afkicken....hoezo verslaving!!!!
Nieuwe besteld.....helaas moet ik nog even wachten!!
 
Ik kijk weer uit naar jullie reacties
 
Groetjes, Ellen


17 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi,
Mooie creatie en nu lekker bijkomen van al het klussen. Zal best pittig geweest zijn.
Groetjes Saskia

Wendy zei

Heeee lieve Ellen, ik heb je weer gevonden! Meid, ik snapte er helemaal niks van...was je steeds 'kwijt' en kon je niet vinden. Ik ben opnieuw volger bij je geworden, misschien helpt dat. Ik lees dat je het druk hebt gehad met klussen én dat je jarig bent geweest. Nog van harte gefeliciteerd. Wat balen dat ik dat nu heb gemist. Wanneer was je jarig? Je hebt het bijzonder gevierd dit jaar! Ik hoop dat je gauw je nieuwe big shot krijgt.
Ik ben blij dat ik je weer heb gevonden. Lieve groetjes en een goed weekend, Wendy

Marian zei

Fijn dat de klussen en verhuizing geklaard is
Minder dat je zonder big shot zit Dus even rust
Je creatie is in iedergeval weer prachtig
Groetjes

Nelleke zei

Wat een verhaal zeg. Fijn dat dit achter de rug is. En nu kun je weer met een ander klusje bezig..... Je kaart is mooi en we zien wel weer wat van je verschijnen . Groetjes, Nelleke

ANJA 3D zei

Pfff, Je heb inderdaad een hele drukke maand gehad. Wij hebben ook een keer glasvezel behang geplak. gelukkig allen de gang. In het begin vonden we het ook vies tegenvallen. Maar als je eenmaal de gang bent en je doet genoeg lijm op de muur, Gaat het wa beter. Tja en dan schilderen erover heen. Dat valt inderdaad vies tegen. Maar het resultaat is wel mooi.
Alsnig van harte gefeliciteers met je verjaardag. Misschien een leuk verlaat verjaardagscadeautje een bigshot?????
Fijn weekend
O, ik vergeet bijna te schrijven dat je doosje prachtig is.
Gr. Anja

Elly zei

Zo beleef je heel wat in een maand, gelukkig zitten ze no op de plek en hou je weer tijd over voor andere dingen!
Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
Je kaart is erg mooi geworden, heel mooi bijpassend bewerkt!

Groetjes Elly

corryskaart zei

hoi ellen
kan goed begrijpen dat je uitgetelt was door al die drukte! maar deze doos ziet er wel super stijlvol uit!met dit prachtige papier! en ja kan goed begrijpen dat je baalt met het verlies van je hobbymaatje,daar kunnen wij niet van buiten he?
groetjes van corry

marja zei

Wat een prachtig kaartje Ellen!

Lieve groetjes Marja.

Wil zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag Ellen! En nu lekker bijkomen. Al is het natuurlijk wel altijd leuk dat je ziet dat je van iets kaals iets heel moois kan maken. Leuk deze doos voor je dochter :)

groetjes, Wil

KarinsArtScrap zei

Ellen een prachtige kaart heb je gemaakt, super.

groetjes karin

Anita Meijer zei

Wat een werk zeg Ellen, snap helemaal dat je helemaal kapot bent nu, ben benieuwd hoe het is geworden, nu kan je eindelijk uitrusten, wat een schitterend kaartje heb je gemaakt. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Ellen.
Liefs van Anita

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooi papier heb je gebruikt Ellen om die doos te beplakken,die vlinders zijn prachtig! En nu lekker uitrusten van alles,lieve groetjes Miranda

Handmade By Doris zei

Piękna kartka i ma cudowne motyle!
Pozdrawiam serdecznie
Doris

Corrie zei

Hallo lieve schat, ik ben ook echt moe, weer een prik in mijn schouder, Cindy's verjaardag, dan nog even het blog af.Dan zie ik weer een prachtig opgepimpt doosje van lieve Ellen, ja daar moet ik toch wel even op reageren.
Fijn meisje dat deze grote klus geklaard is, hopelijk kan je nu uitrusten, je dochter zal de koning te rijk zijn met zulke gave ouders.Je hebt prachtig papier gebruikt, de vlinders zijn ook héél mooi erbij. Het is een prachtige creatie.
Slaap lekker lief meisje.
Knuffel van Corrie

Marianne zei

Ziet er heel goed uit.
Lieve groetjes Marianne

Marfien zei

Nou dan moet je maar meedoen met de candy bij Lydia, je berichtje staat er precies naast...
Jij klaar met behangen en verhuizen, ik moet nog beginnen. Ze zijn nu aan het slopen, mocht ik vandaag thuisblijven. Kan ik ook eens zo'n leuk doosje maken

martina's kaartjes zei

wow, zo hard gewerkt, knap hoor ! top gedaan, ik zou het je niet nadoen !
heel erg leuk kaartje heb je hier ! mooi
grtjs, martina
x