https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

dinsdag 19 maart 2013

Borduursel van vroeger

 
 
Hoi Allemaal,
 
Vandaag laat ik jullie een geborduurde kaart zien. Ik had gereageerd op de prachtige kaarten van Corrie en Cindy en heb met Corrie afgesproken deze kaart te laten zien.
Ik heb hem gemaakt voor mijn moeder toen ze 80 jaar werd, dus dat is negen jaar geleden bijna want ze wordt bijna 89 jaar. Ik heb het embossingwerk nog gedaan met de lichtbak en geloof me.......dat was een werk hoor. Alles er tussenin nog met de hand uitgesneden. Al dat prikken ook nog maar dat moet je nog steeds doen geloof ik.
Het patroon heb ik van hobbykaartenPetra....zij had deze als voorbeeld op haar website staan. Ik was toen nog maar net begonnen en vond dit wel een uitdaging.
 
 
 
Het geheel gemat op een bijpassend kleurtje papicolorpapier. Een 3D werkje erop en hier en daar een pareltje.
 
Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Slaap lekker voor diegene die nog wakker zijn.
 
Groetjes, Ellen


15 opmerkingen:

Corrie zei

Hallo Ellen
Ik zit met open mond naar deze prachtige creatie van vroeger te kijken, je zegt mijn moeder wordt 89 jaar, dan ziet je kaart er na al die jaren er nog schitterend uit, waarom laat je die niet meedoen aan een challenge,er zijn er genoeg die vragen om bloemen/lente kaarten,,, ik vind hem echt prachtig hoor, dat meen ik uit de grond van mijn hart.
Slaap lekker en een knuffel van mij.
Corrie

Nelleke zei

Ook al is deze kaart negen jaar oud, het is nog steeds een plaatje. Wat zul je daar een werk aan hebben gehad. Groetjes, Nelleke

Cindy zei

Waauw Ellen, Je kaart is supermooi! Wat een kunstwerk. Ik heb deze ook nog wel eens gemaakt en ik kan mij herinneren dat ik er toen echt een hele dag mee bezig ben geweest. Wat prachtig heb je dit gedaan! Ben er helemaal stil van! Liefs, Cindy

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
het is nog steeds een supermooie kaart, dat borduren en embossen is echt prachtig..liefs van Ans

Wendy zei

Wow Ellen, wat een prachtige kaart! Je ziet dat het met veel liefde is gemaakt, een schitterend kunstwerk. En ook tijdloos want het is nog steeds mooi! Leuk dat je deze kaart laat zien.
Lieve groetjes, Wendy

jolanda zei

prachtig kaartje

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Ha die Ellen,

Leuk om weer eens van je te lezen op mijn blog. Je moeder alweer 89 jaar en ik hoop dat haar gezondheid ook nog een beetje goed is. Ach wat had ik graag mijn moedertje nog gehad. Maar ze is ook 86 jaar geworden hoor. Dus niet klagen. Heb je de Big Shot alweer staan? Ja, ik heb dat ook nog gedaan met lichtbak en uitsnijden of knippen. Wat zijn we nu verwend met al die mallen. Maar je kaartje is mooie geworden hoor. Dan dat borduren erbij. Ik heb dat nooit leuk gevonden en altijd zoveel bewondering voor mensen gehad die dat wel deden. Alles bij elkaar een bloemrijk mooi kaartje geworden. Vond je moeder dat ook?
Hartelijke groetjes Lida

Anita Meijer zei

Oh wauw Ellen dit is echt supermooi, echt een kunstwerk, wat een beauty meis, ik vind het echt prachtig.
Liefs van Anita

KarinsArtScrap zei

wow wat een schitterende kaart Ellen, super mooi geborduurd en geweldig afgewerkt.

groetjes karin

Joanne kramer zei

Wauw wat een prachtige kaart. Ook al is het 9 jaar terug, hij is nog steeds super.
Misschien nog een keer zo'n kaart maken en dan in de stijl die je nu gebruikt? Kijken hoe hij er dan uitziet.
Groetjes Joanne

Elly zei

Een creatie van 9 jaar geleden....tjonge dat is al even geleden. Maar het is een super mooie,ook toen al had je het al in de vingers om prachtige kaarten te maken!

Groetjes Elly

shulsart zei

Ellen, your creation is gorgeous but to enter our challenge, you must use a Cheery Lynn Designs die. Perhaps you will visit us again.

Handmade By Doris zei

Piękna kartka!...taka wiosenna i romantyczna:)

Marrie zei

Hallo Ellen,

Ik vind deze kaart er super mooi uit zien ook al is hij al 9 jaar oud.

Lieve groetjes Marrie

Wil zei

Al is het een golden oldie, je kaart is er niet minder mooi door. Wat heb je mooie kleuren gebruikt om te borduren. Moet je gewoon vaker doen hoor!

groetjes,Wil