https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 21 januari 2013

enjoy the little things en wat een geluk


Hoi Allemaal,

Eerst welkom aan mijn nieuwe volgers...leuk dat jullie mij willen volgen.
Ook bedankt voor alle lieve reacties op het doosje met de uil, ik geniet er elke keer weer van als ik ze lees.

We zijn echt bofkonten hoor......afgelopen vrijdag moest mijn man een halve dag werken en stapt rond 14.00 uur in de trein richting Rotterdam. Thuisgekomen merkte hij dat hij z'n trouwring kwijt was....nou zoeken dus en nergens te vinden. Ik ben naar de auto gelopen en gezocht op de weg in de sneeuw....jullie begrijpen dan wel dat dit onbegonnen werk was. Het hele weekend balen dus. Vanmorgen op z'n werk alles na gevraagd enz.enz... Niemand had hem gevonden natuurlijk. Vanavond heeft hij de spoorwegen gebeld en opgegeven bij gevonden voorwerpen "een trouwring". Nou zegt die man.... is het een ring met een steen.....nou nee zegt mijn man....nou dan is er nog eentje gebracht vorige week vrijdag en daar staat Ellen in en de trouwdatum.....Yes hebbes!!!!!!! Het is niet te geloven maar er zijn nog eerlijke mensen op de wereld. De ring is afgegeven in Rotterdam...eindpunt van de trein. Hij is nu naar Rotterdam gegaan om hem op te halen. We wonen in Woerden. Is dat niet superrrrr????? We hadden al afgesproken dat we opnieuw zouden gaan trouwen hahahahaha....mijn zus riep al ....FEESTJE!!!!

Nu even mijn kaartje......

Deze heb ik weer gemaakt als voorbeeld voor de hobbyclub. Het papier is van Magnolia en de stempel heb ik ingekleurd met de Derwent potloden. De tekst is met de PC gemaakt.


Ik weet niet hoe jullie er over denken maar van mij mag de sneeuw weer verdwijnen...achter glas is het prachtig hoor maar ik hou toch meer van het zonnetje.

Dit was het weer voor vandaag....ik kijk weer uit naar jullie reacties.

Groetjes, Ellen

16 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
Gelukkig zijn er nog eerlijke mensen en heeft je man zijn trouwring terug..
Hele mooie kaart heb je gemaakt en super ingekleurd en die sneeuw..krijg ik morgen loopgips, ligt hier ook een berg sneeuw...

Liefs van Ans

Kiek zei

Jee wat een verhaal, inderdaad wat fijn dat er nog eerlijke mensen zijn en dat je man zijn ring terug heeft. Zoveel geluk dat moet wel een teken zijn................voor nog vele jaren samen!

Groetjes kiek

Nelleke zei

Schitterend wat een verhaal, jullie zullen er vast wel grapjes over gemaakt hebben, er van gebaald hebben en nu superblij dat de ring terug is. Je kaart is super. Prachtig met dat hart erachter en geblokte spulletjes wat je erbij gebruikt hebt.
Groetjes, Nelleke

Anita Meijer zei

Jeetje dat is inderdaad heel veel geluk hebben Ellen dat een eerlijk iemand hem had afgegeven, wat zullen jullie geschrokken zijn toen je man merkte dat hij zijn trouwring kwijt was (je vingertjes worden ook zo lekker dun met die kou). Echt fijn dat hij weer terecht is, nou dit kan alleen maar betekenen dat jullie voor altijd bij elkaar blijven, wat een verhaal. Ik vind je kaartje helemaal super geworden, wat een plaatje.
Liefs van Anita

Wil zei

Een felicitatie is wel op zijn plaats als je je trouwring terug vindt! Ik ben hem ook eens kwijt geweest (gelukkig ook weer terug gevonden!) maar echt, je weet je geen raadt! Je hebt ook weer een heel leuke kaart gemaakt. leuk zo met die glitters on haar haar en op het jurkje.

groetjes, Wil

ANJA 3D zei

Schitterende kaart. Mooi papier en een prachtig ingekleurde stempel.
Gelukkig dat je mans trouwring gevonden is.
Maar een feestje om voor de tweede keer te trouwen is ook leuk. Ik geef je zus gelijk. FEESTJE. ;-))
Gr. Anja

GerJanne zei

Ha die Ellen,
nou dat is echt mazzel zeg!! Fijn dat er eerlijke mensen zijn en dat jij die treft! Alleen wel jammer dat er niet nog een feestje komt! Zou wat wezen.
Je kaartje is supermooi zeg! Dat hart achter het afdrukje: heel erg mooi!
Ik begin al te wennen aan de sneeuw. Heb er vandaag ook geen last van gehad en toch twee keer de weg op!
Groetjes,
GerJanne

Cindy zei

Wat een schitterende kaart en wat super dat je man zijn trouwring terug heeft. Zo zie je maar dat er ook nog goede mensen op de wereld zijn. Liefs, Cindy

jolanda zei

super mooi kaartje

Jolara zei

super leuk ! Liefs joyce

Marfien zei

Je hebt in elk geval een mooi kaartje gemaakt om je trouwdag weer te vieren. (is goedkoper dan opnieuw trouwen)
En hier in het zuiden dooit het al 2 dagen.(overdag + 1)

corryskaart zei

hoi ellen
nou dat is zeker mazzel hebben dat de trouwring is terug gevonden:-)) en je kaart ziet er erg vrolijk uit met dat prachtige papier en lieve tilda
groetjes van corry

Joanne kramer zei

hoi Ellen,
Wat fijn dat de trouwring terecht is... Enne...opnieuw trouwen is misschien best leuk ;-).
Wat een schitterende kaart!
Groetjes Joanne

Wendy zei

O Ellen wat een verháál zeg! Ik kan me voorstellen dat jullie flink gebaald hebben maar des te groter de vreugde dat de ring weer terecht is!! Je kaartje is weer hartstikke leuk geworden. Leuke stempel en de kleurtjes passen perfect bij elkaar!
Lieve groetjes, Wendy

Anita's blog zei

Pff, wat een geluk! Dat hoor je idd niet vaak!
Je kaartje is erg mooi geworden.

Berlinde zei

Een prachtig kaartje Ellen!
Lieve groetjes, Berlinde