https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

woensdag 5 september 2012

Nog een doosje voor mijn zus

 
hoi Allemaal,
 
Hartelijk welkom aan Ellen en Ine, leuk dat jullie volger zijn geworden van mijn blog.
 
Vandaag laat ik weer even een doosjeskaart zien.....ook weer voor mijn zus. Ik heb er een vintage tintje aan gegeven en het papier van Maja Design (ik vind het zoooo mooi) is daar natuurlijk heel geschikt voor. De swirls en de vlinders zijn gekocht bij Unique Hobby Products. Het vogeltje komt uit Zweden...heb ik gekocht toen ik een bezoekje bracht aan Magnolia in Boras. Het houten vogelkooitje weet ik even niet waar dat vandaan komt. Het lint met de strassteentjes zijn geloof ik van Prima Marketing.
 
 
 
Aan de rechterkant heb ik de randen versierd met een bloemenpons van Martha Stewart. Het vintage plaatje heb ik in Amerika besteld samen met het kreukellint.
 
 
 
 
 
De tags zijn stansjes van Marianne Design. Alles is bewerkt met distressinkt.
 
 
De parelmoer knoopjes, bloemetjes en scrappersfloss zijn uit eigen voorraad.
 
 Morgen weer een drukke klusdag in het nieuwe huis van onze zoon en schoondochter. Vorige week donderdag kregen ze de sleutel.....ja dan begint er een drukke tijd van klussen. Lekker slopen, nieuwe keuken plaatsen, vloer eruit, nieuwe erin. Eén kamer moet van super zuurstokroze (werkelijk alles) veranderen in rustige kleuren. Erg leuk om te zien hoe ze samen de punten op het planbord afvinken.
Ik heb natuurlijk al een kaart gemaakt....die ik nog niet kan laten zien natuurlijk. Ik denk dat ze geen tijd hebben om op mijn blog te kijken maar je weet maar nooit.
 
In oktober of november krijgen onze dochter en schoonzoon ook hun nieuwe huis, dus kunnen we weer aan de bak. Dat is nieuwbouw dus alles moet in iedergeval behangen worden....ook een klus hoor.
 
Dit was het weer voor vandaag. Bedankt voor jullie bezoekje en tot de volgende keer.
 
Groetjes, Ellen
 

16 opmerkingen:

Kiek zei

Wat een prachtig doosje. En wat heerlijk dat je kinderen een nieuw huis hebben. Klussen kost veel tijd
maar wat zal het mooi worden. Veel succes de komende tijd.

Anita Meijer zei

Wauw Ellen wat een kunstwerkje weer, zo schitterend gemaakt, ik vind het helemaal super meis. En jij hebt veel klusplezier in het verschiet, kan ook leuk zijn maar wel vermoeiend, alvast heel veel sterkte met het klussen.
Groetjes van Anita

Elly zei

Ojee,dan ga je je de komende tijd niet vervelen:-),maar het is wel leuk om te zien hoe ze hun eigen plekje maken.
Je boekkaart prachtig geworden met veel leuke details!

Groetjes Elly

GerJanne zei

Hoi Ellen,
wat een leuke doosjeskaart zeg! Prachtige details! Leuk dat je ze zo goed gefotografeerd hebt, zodat we het allemaal goed kunnen zien.
Je hoeft je de komende maanden niet te vervelen! Sjonge, is het wel een beetje in de buurt allebei?
Groetjes,

GerJanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw Ellen,dat je tussen het klussen door nog tijd hebt om van die mooie kaarten te maken,súper is deze,zoo mooi afgewerkt,ik heb er met veel bewondering naar gekeken.Succes met al het klussen,groetjes Miranda

Marianne zei

Wat een plaatje is het geworden.
Liefs, Marianne

Nelleke zei

Wat mooi Ellen, je maakt altijd zulke mooie fijne creaties.
De vorige heb ik geloof ik ook gemist, die zitten er ook altijd prachtig uit.
Succes met klussen,
Groetjes,
Nelleke

Nelleke zei

Ik dacht dat ik net gereageerd had, ik zie geen bevestiging. Nog maar een keer.
Hele mooi dingen maak je altijd, zo fijnttjes. Ik had de vorige ook gemist geloof ik, nu dan bekeken.
Groetjes,
Nelleke

Wendy zei

Wat een ontzettend mooi doosje Ellen! Werkelijk prachtig tot in alle details. En inderdaad erg mooi papier. Enne....succes met klussen de komende tijd! Groetjes, Wendy

jolanda zei

wat een prachtig mooi doosje

corryskaart zei

hoi ellen
een schat van een doosje in erg mooie kleuren en gave details erop en dat ondanks dat je zo druk bent met de kinderen:-))
groetjes van corry

Berlinde zei

Wat een supermooi doosje is dit Ellen, echt prachtig gemaakt!!
Veel plezier met het klussen!
Lieve groetjes, Berlinde

Joke Mulder zei

Hallo Ellen, respect voor het geduld wat je moet hebben om zo'n doosjeskaart te maken ik ben er ooit ook eens aan begonnen en ik had het toen iets scheef gevouwen en toen werd het echt niks dus met andere woorden prachtig geworden complimenten groetjes van Joke Mulder

Corrie zei

Ik ben deze vergeten denk ik ,wat slordig van mij,neem mij niet kwalijk Ellen, maar beter laat dan nooit.Het is een prachtige doosjeskaart,wat heb je dit schitterend gemaakt voor je zusje,zo mooi met het vogelkooitje ,om nog maar te zwijgen over de rest van de details.Ik vind dat je het schitterend hebt gemaakt en inderdaad zo fijntjes
Sorry voor het misverstand.
Liefs Corrie

Sardegna zei

Ellen,wat een mooie doosjeskaart is dit zeg en die kleuren...echt wow....wat zal je zusje hier blij mij zijn...zeg nu eerlijk...wie wil dit nu niet krijgen....super!!!
groetjes
Elena

Annette zei

Hoi Ellen, bedankt dat je bij me langs kwam om te informeren hoe het gaat met me. Ik ben alweer een paar weekjes rustig aan het knutselen. Heerlijk en het lukt alweer aardig om langer te zitten. Ik ben sinds vandaag weer gaan bloggen.Eigenlijk had ik helemaal beter willen zijn omdat alles nog steeds veel energie kost. Moet toch mijn werk volhouden en ook het huishouden doen.s'Avonds lig ik vaak op de bank om weer op te laden voor de volgende dag.Maar ik dacht laat ik het toch maar eens proberen op te pakken. Dat doet je ook goed om weer een dingetje van vroeger te doen.Weer een stapje dichterbij... de groetjes en tot blogs..Annette
Ps je hebt erge leuke creaties gemaakt de laatste tijd